+31 20 354 0787 info@carepack.nl

UN-gekeurde lithium batterij verpakking

CarePack Holland BV is gespecialiseerd op het gebied van UN-gekeurde verpakkingen voor transport van gevaarlijke stoffen. Wij beschikken over een groot assortiment UN-verpakkingen waaronder lithium batterij verpakkingen.

Nieuw in ons assortiment zijn vier standaard maten van lithium batterij verpakkingen. Deze standaard dozen zijn geschikt voor het verzenden van zowel Lithium Ion als Lithium Metal Batterijen en kunnen ingezet worden voor elke transportmodaliteit.

Naast de standaardmaten kunnen wij specifieke samenstellingen op maat ontwikkelen en testen. Deze zullen we speciaal op uw lithium batterijen en uw opvulmateriaal afstemmen. Dit kan al vanaf ca. 500 dozen.

Separaat kunnen labels, antistatische zakken en antistatische bubbelfolie worden besteld.

 

Complexe regelgeving

De regels voor lithium batterij verpakkingen en het verzenden daarvan zijn zeer complex. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de meest geschikte lithium batterij verpakking oplossing.

P908 voor beschadigde batterijen

Voor beschadigde lithium batterijen geldt verpakkingsinstructie P908 voor ADR. Speciaal voor deze categorie is een verpakking ontwikkeld met niet-brandbare en niet-geleidende isolatie/kussens (zie video). In de video wordt een brandtest getoond met een lithium fietsbatterij in onze P908 verpakking. De batterij verhit tot 650°C. De special Cirrux isolatiemateriaal voorkomt echter het ontstaan van een open vuur. De buitentemperatuur blijft onder de 35°C.

Wilt u meer informatie?

Wilt u hulp bij het vinden van de best passende oplossing? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste lithium batterij verpakkingen.

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Download de folder met UN-gekeurde lithium verpakkingen

Lithium batterij verpakkingsmateriaal

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer