+31 20 354 0787 info@carepack.nl

Gevalideerde Koelverpakkingen

Bent u op zoek naar de juiste koelverpakking om uw producten onder de juiste conditie te verzenden? CarePack Holland BV heeft een uitgebreide range aan koelverpakkingen voor zendingen tussen +2C en +8C. Om zeker te zijn dat de inhoud van uw zending tussen de +2C en +8C blijft tijdens transport adviseren wij u gevalideerde verpakkingen te gebruiken die zorgvuldig zijn getest bij verschillende buitentemperaturen. Koelelementen voor winter- of zomercondities worden meegeleverd.

De juiste koelverpakking

Om tot de juiste keuze te komen voor een koelverpakking dient u rekening te houden met de benodigde productruimte, de transportduur en de buitentemperatuur. Validatierapporten van de verpakkingen zijn op aanvraag beschikbaar. Verpakkingsinstructies worden standaard meegeleverd.

Ook voor bulkzendingen tussen +2C en +8C zijn er gevalideerde verpakkingsoplossingen voor handen meer informatie hierover treft in het menu rechts. 

  Meer informatie? Neem contact op

  Wilt u meer informatie over de verschillende koelverpakkingen? Dan kunt u met uw vragen ook telefonisch (+31 (0)20 3540787) of per e-mail (info@carepack.nl) bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste koelverpakking voor uw stoffen.

  (Petro)chemische verpakkingen

  CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

  Lees meer

  (Bio)medische verpakkingen

  CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

  Lees meer

  Overige verpakkingsmaterialen

  CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

  Lees meer