+31 20 354 0787 info@carepack.nl

Dataloggers

 

CarePack Holland BV is gespecialiseerd op het gebied van UN-gekeurde verpakkingen voor transport van gevaarlijke stoffen. Tevens beschikken we over een groot assortiment aan temperatuur geconditioneerde verpakkingen.

Als aanvulling op deze verpakkingen leveren we verschillende soorten dataloggers voor het meten van de termperatuur tijdens transporten. Graag adviseren wij u welke voor u het meest geschikt is. We maken een onderscheid tussen digitale USB loggers voor eenmalig of meermalig gebruik. Tegenwoordig is er een speciale datalogger leverbaar die ook droog ijs zendingen kan registreren. De USB loggers kunnen zonder speciale software worden uitgelezen d.m.v. een PDF-file die gemaakt wordt zodra de logger in uw computer geplugd wordt. Met speciale software kunt u programmeren en meerdere data aan elkaar koppelen. Dit is uitsluitend mogelijk bij de logger voor meermalig gebruik.  

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze dataloggers of de juiste koelverpakking voor uw zending? Dan kunt u met uw vragen ook telefonisch ( +31 (0)20 3540787) of per e-mail (info@carepack.nl) bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het veilig gekoeld verzenden van uw producten.

Download de productfolder met dataloggers

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer