+31 20 354 0787 info@carepack.nl

Bulk Koelverpakkingen +2C tot +8C

CarePack Holland BV levert een uitgebreide range aan koelverpakkingen voor bulkzendingen tussen +2C en +8C voor een transportduur tot 5 dagen.

Om zeker te stellen dat de inhoud van uw zending tijdens transport werkelijk tussen de +2C en +8C blijft, adviseren wij u altijd te kiezen voor gevalideerde koelverpakkingen. Deze palletboxen zijn uitvoerig getest bij diverse buitentemperaturen zowel bij winter- als zomercondities en worden geleverd met bijbehorende koelelementen.

In deze pallet shippers kunnen hele pallets met goederen of delen daarvan worden geplaatst. De koeling wordt gedaan met koelelementen en de assemblage is kinderlijk eenvoudig en zeer efficiënt. Dankzij de intelligente ‘lock & load’ technologie noemen we deze gevalideerde systemen een evolutie, een belangrijke vooruitgang, op gebied van efficiency en assemblage voor gekoelde bulkzendingen, met name voor de luchttransport.

Bij elk van onze Chilltherm Cargo Systems kunnen wij u een validatierapport met instructies over de te gebruiken koelelementen meesturen.

Contact of advies nodig?

Wenst u productinformatie van ons te ontvangen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Voor overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken op: +31 (0)20 3540787 of een e-mail sturen naar: info@carepack.nl.

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer