+31 20 354 0787 info@carepack.nl

Infectueuze Stoffen, Categorie A

Wij beschikken over een groot assortiment aan verpakkingen voor infectueuze stoffen, die worden geclassificeerd als klasse 6.2 biologisch materiaal categorie A (UN2814). De verpakkingen variëren van klein voor enkele buisjes, tot groot voor enkele honderden buisjes.

Verpakkingsinstructie P620

Infectueuze stoffen (UN 2814 en UN 2900) dienen verpakt te worden in UN-gekeurde verpakkingen die voldoen aan verpakkingsinstructie P620 (ADR/IATA). 

De drievoudige verpakkingen zijn voor weg- en luchttransport vergelijkbaar en bestaan uit een primaire houder, secundaire verpakking en een buitenverpakking. Producten van Catergory A mogen enkel vervoerd worden door gekwalificeerde transportbedrijven en uitsluitend getrainde en bevoegde afzenders mogen de documenten ondertekenen. Het is niet toegestaan Category A producten per post te versturen. 

Voor zendingen van infectueuze stoffen op droog ijs beschikkingen we over een uitgebreid aanbod aan verpakkingsformaten droog ijs dozen en bijbehorende binnenverpakkingen, zoals potten en speciale lek- en luchtdichte zakken die bestand zijn tegen de koude van droog ijs.

Contact of advies nodig?

Wenst u productinformatie van ons te ontvangen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Voor overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken op: +31 (0)20 3540787 of een e-mail sturen naar: info@carepack.nl.

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer