+31 20 354 0787 info@carepack.nl

UN-gekeurde kisten (4DV)

CarePack Holland BV is specialist op het gebied van UN-gekeurde verpakkingen voor het transport van gevaarlijke stoffen. Een deel van ons ruime assortiment bestaat uit UN-gekeurde kisten. Deze kisten van hout (plywood) zijn heel gemakkelijk zonder schroeven of spijkers in elkaar te zetten en zijn zowel uit voorraad, als op maat leverbaar.

Wat is er mogelijk?

Tien standaardmaten UN-gekeurde kisten die geschikt zijn voor weg-, lucht- en zeetransport in verpakkingsgroep I (X), II (Y) en III (Z), zijn uit voorraad leverbaar. Deze kisten zijn voorzien van een 4DV kenmerk, waardoor het toegestaan is onder bepaalde voorwaarden uw eigen flessen, potten of blikken te verpakken. Hierbij is het wel van belang dat de richtlijnen gevolgd worden.

Behalve standaardmaten UN-gekeurde kisten, kunnen wij ook op maat gemaakte kisten leveren. Deze kunnen wij direct afstemmen op uw wensen, op wat u gaat vervoeren en op welke binnenverpakkingen u wilt gebruiken.

Download de productfolder met UN-gekeurde kisten

Contact opnemen

Wenst u meer informatie te ontvangen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Voor vragen kunt u ons telefonisch (+31 (0)20 3540787) of per e-mail (info@carepack.nl) bereiken. Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw UN-gekeurde kisten.

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer