+31 20 354 0787 info@carepack.nl

UN-gekeurde dozen, standaard of op maat

Bent u op zoek naar UN-dozen voor gevaarlijke stoffen? CarePack Holland BV is specialist op het gebied van UN-verpakkingen. Wij beschikken over een groot assortiment aan verpakkingen met een UN-kenmerk, waaronder UN-gekeurde dozen.

Wat is er mogelijk?

24 standaardmaten UN-dozen zijn uit voorraad leverbaar. Alle dozen zijn geschikt voor weg-, lucht- en zeetransport voor verpakkingsgroep I (X), II (Y) en III (Z). De dozen zijn voorzien van zowel een 4G- als 4GV-kenmerk. Het is daarom toegestaan, onder bepaalde voorwaarden, en na eventuele aanvullende testen, in deze dozen uw eigen flessen, blikken of potten te verpakken. Voor meer productinformatie vindt u hieronder de link naar de productfolder met de complete lijst van standaardmaten. Naast standaarddozen leveren wij ook UN-dozen die speciaal op maat worden geproduceerd, bestemd voor uw binnenverpakkingen en de te vervoeren gevaarlijke stoffen. Elke samenstelling van maatdoos met binnenverpakking dient eenmalig getest te worden. Wij kunnen de benodigde testen voor u verzorgen voor slechts €180,00 per samenstelling. Meer informatie over het keuren of aanvullend testen van verpakkingen vindt u elders op de website onder het kopje keuringsmogelijkheden.

Download de productfolder met UN-gekeurde dozen

Contact

Wenst u meer informatie te ontvangen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Voor vragen kunt u ons telefonisch (+31 (0)20 3540787) of per e-mail (info@carepack.nl) bereiken.

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer