+31 20 354 0787 info@carepack.nl

Droogijs Verpakkingen

Bent u op zoek naar de juiste droogijs verpakking om uw producten diep bevroren te verzenden? CarePack Holland heeft hierin ruime ervaring. Wij hebben een uitgebreide range aan droogijs verpakkingen van kleine dozen tot grote palletboxen.

De juiste droogijs verpakking

Droogijs wordt gebruikt om stoffen op lage temperaturen te kunnen verzenden (-80C). Bij het verzenden van droogijs is er een aantal zaken om rekening mee te houden. Is een eenvoudige overpack voldoende? Of gaat het om Categorie B-zendingen en maakt het droogijs deel uit van een drievoudige verpakking? Vergeet ook niet om naast uw product extra ruimte in te calculeren voor de juiste hoeveelheid droogijs en kies voor verpakkingen met de juiste isolatiewaarde (hoeveelheid droogijs verlies per 24 uur). 

Daarnaast dient u de verpakkingsinstructie van uw geclassificeerde product te volgen en houdt er rekening mee dat er een verschil is in de te gebruiken labels tussen weg- en luchttransport.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over de verschillende droogijs verpakkingen? Dan kunt u met uw vragen telefonisch (+31 (0)20 3540787) of per e-mail (info@carepack.nl) bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste gekoelde verpakking voor uw stoffen.

(Petro)chemische verpakkingen

CarePack Holland biedt een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen..

Lees meer

(Bio)medische verpakkingen

CarePack Holland levert diverse verpakkingen voor medische zendingen..

Lees meer

Overige verpakkingsmaterialen

CarePack Holland beschikt naast verpakkingen over een breed assortiment aan accessoires.. 

Lees meer